Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Aleksi Isomäki, erikoistuva manipulatiivinen fysioterapeutti, Maitland Concept®
Erityisosaaminen: Pitkittyneet ja uusiutuvat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat. Niskan ja rintarangan ongelmat sekä niihin liittyvät yläraajoihin säteilevät oireet. Niskaperäinen päänsärky- ja huimausoireiden fysioterapia. Olkapään fysioterapia.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
448
page-template-default,page,page-id-448,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
aleksi3

Aleksi Isomäki

Fysioterapeutti, manipulatiivinen fysioterapeutti Maitland Concept®

Erikoisosaaminen

Akuutit, pitkittyneet ja uusiutuvat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat.

Niska- hartiaseudun ja rintarangan ongelmat sekä niihin liittyvät yläraajoihin säteilevät oireet.

Niskaperäinen päänsärky- ja huimausoireiden fysioterapia.

Olkapään ja yläraajan ongelmien fysioterapia.

Alaselän ja lantion alueen ongelmat sekä niihin liittyvät alaraajoihin säteilevät oireet.

Lonkan, polven, nilkan ja jalkaterän fysioterapia sekä alaraaja-analyysit.

Työ- ja urheiluperäiset rasitustilat ja vammat.

Kuntoutusta tukevien harjoitusohjelmien suunnittelu sekä kuntosaliharrastajan ja urheilijoiden harjoittelun suunnittelu osana kuntoutusta.

Liikunnallisesta elämäntavasta ammattiin

Fysioterapeutti Aleksi Isomäellä on luontainen kyky rakentaa luottamuksellinen ja toimiva hoitosuhde asiakkaan kanssa. Aleksi suunnittelee tehokkaan hoitokokonaisuuden ja neuvoo käytännön keinot asiakkaan vaivojen kotihoitoon. Jotta hoitotulokset olisivat pysyviä, näkee Aleksi tärkeänä, että asiakas ottaa itse vastuuta hoidon onnistumisesta ja parantumisesta.

 

Aleksi Isomäki on aina liikkunut paljon. Nuorena sirkuslaisena hän treenasi erityisesti akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa, jotka vaativat Aleksin kropalta paljon. Erilaiset vaivat ja kolotukset tulivat tutuiksi ja nuori mies kiinnostuikin fysioterapeutin ammatista sirkusammattilaisuuden sijaan.

 

Aleksi suunnittelee yhteistyössä asiakkaansa kanssa arkeen pureutuvan hoitokokonaisuuden. Hoitoon kuuluu yleensä harjoitteita, joilla pystyy hoitamaan itseään myös hoitojen välillä. Hoidon suunnittelu aloitetaan aina vaivojen syytä etsimällä ja paikallistamalla. ”Tämä on erittäin tärkeää, jotta hoito olisi tehokasta ja sen vaikutukset olisivat mahdollisimman pysyviä”, Aleksi kertoo.

 

Aleksi Isomäki näkee Priman vahvuutena lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyön. Asiakkaalle on suuri etu, kun molemmat palvelut ovat samassa paikassa. Aleksi kokee yhteistyön kehittävän myös omaa ammatillista osaamista. ”Primassa on hienoa työskennellä, kun yhteistyötä pääsee tekemään hyvien ja ammattitaitoisten tyyppien kanssa.” Aleksi kertoo.

 

Aleksi liikkuu edelleen paljon. Hän pelaa tennistä, tekee voimaharjoittelua, kiipeilee ja ajaa maastopyörällä. Monipuoliset liikuntaharrastukset tuovat omakohtaista kokemusta erilaisiin kuormitukseen liittyviin asioihin ja asiakkaan ohjaamiseen.