Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Lotta Kuusinen, LL, Fysiatrian erikoislääkäri
Erityisosaaminen Alaselkäongelmien, pitkittyneiden kiputilojen ja toistuvien kiputilojen hoito. Tanssilääketiede, eli tanssiin ja taitolajeihin liittyvien tuki- ja liikuntaelinongelmien diagnostiikka ja hoidon suunnittelu. Injektiohoidot.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, tays, koskiklinikka, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa, tanssilääketiede, diagnosointi, toistuvien kiputilojen hoito, injektiohoidot, pitkittyneet kiputilat, pitkittyneet kivut,
254
page-template-default,page,page-id-254,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
lotta3

Lotta Kuusinen, LL, fysiatrian erikoislääkäri

 

Erikoisosaaminen

Alaselkäongelmien, pitkittyneiden kiputilojen ja toistuvien kiputilojen hoito. Tanssilääketiede, eli tanssiin ja taitolajeihin liittyvien tuki- ja liikuntaelinongelmien diagnostiikka ja hoidon suunnittelu. Injektiohoidot.

Harrastus sytytti kipinän

 

Lotta Kuusinen on keskittynyt erityisesti selän ongelmiin ja kivun hoitoon. Hän on toiminut aiemmin fysiatrina Taysissa ja Koskiklinikalla. Työssään häntä motivoi potilaiden ongelmien ratkaiseminen. Yhteisymmärrys asiakkaan kanssa tämän vaivojen syistä ja hoidosta on palkitsevaa. ”Kun asiakas on valmis vielä muuttamaan sekä ajatteluaan että toimintaansa parantuakseen, olen onnistunut työssäni”, Lotta kertoo.

 

Lotan kiinnostus toimivaa ihmisvartaloa kohtaan syntyi intensiivisen tanssiharrastuksen ja loukkaantumisten kautta. Tanssiharrastuksesta kumpusi pysyvä intohimo tutkia ja ratkaista kehon haasteita.

 

Kaipuu tehokkaaseen ja aidosti potilaiden ongelmiin keskittyvään työympäristöön johdatti Lotan ja fysioterapeutti Heidi Auvisen perustamaan oman yrityksen, Priman. Primassa lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyö on saumatonta ja hoitoon pääsee nopeasti.

 

”Tuki-ja liikuntaelinvaivojen kanssa joudutaan joskus hoitoonpääsyä odottamaan niin pitkään, että kipu kroonistuu ja hoito hankaloituu odottaessa. Tavoitteenamme on hoitaa asiakkaidemme vaivat, ennen kuin hoidon viivästyminen vaikeuttaa esimerkiksi selkävaivojen hoitamista olennaisesti”, Lotta avaa Priman perusajatusta.

 

Primassa hoidetaan asiakkaiden ongelmat eikä tyydytä vain lääkitsemään oireita. Siksi Primasta löytyy saman oven takaa sekä fysiatrian erikoislääkäri että fysioterapeutteja, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä tavoitteenaan paras mahdollinen hoito.

 

 

Fysiatrian erikoislääkäri Lotta Kuusinen nauttii ihmisten kohtaamisesta ja heidän ongelmiensa selvittämisestä. Lotan vahvuutena on löytää ratkaisu asiakkaan vaivoihin ja ohjata tämä paranemisen tielle.