Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Pasi Karsikas, Fysioterapeutti MDT
Erityisosaaminen: MDT (McKenzie) eli mekaaninen, diagnosoiva terapia, leikkausten jälkeinen (postoperatiivinen) fysioterapia, MDT (McKenzie) eli mekaaninen, diagnosoiva terapia. Niskan, rintarangan ja hartiarenkaan ongelmat sekä yläraajojen säteilyoireet. Alaselän ja lantion alueen ongelmat sekä alaraajojen säteilyoireet. Olkapään fysioterapia. Lonkan, polven ja nilkan ongelmien fysioterapia. Niskaperäisten päänsärky- ja huimausoireiden fysioterapia. Terapeuttinen harjoittelu
selän hoito, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito,
459
page-template-default,page,page-id-459,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
pasi3

Pasi Karsikas, Fysioterapeutti, MDT

Erikoisosaaminen

MDT (McKenzie) eli mekaaninen, diagnosoiva terapia

Leikkausten jälkeinen (postoperatiivinen) fysioterapia, pitkittyneet ja toistuvat tuki-ja liikuntaelinongelmat.

Niskan, rintarangan ja hartiarenkaan ongelmat sekä yläraajojen säteilyoireet.

Alaselän ja lantion alueen ongelmat sekä alaraajojen säteilyoireet.

Olkapään fysioterapia.

Lonkan, polven ja nilkan ongelmien fysioterapia.

Terapeuttinen harjoittelu.

Joukkueurheilijasta fysioterapian ammattilaiseksi

 

Fysioterapeutti Pasi Karsikkaalle tärkeintä hoitotyössä on ihmisten auttaminen. Pasi kohtaa asiakkaan aina kokonaisuutena. Hän kuuntelee tarkasti asiakkaan ongelmat, etsii vaivan syyt ja pyrkii estämään niiden uusiutumisen. Pasi ohjeistaa asiakkaan hoitamaan itseään niin, että hoitotuloksesta tulee mahdollisimman pitkäkestoinen, jopa pysyvä.

 

Fysioterapeutti Pasi Karsikas on pelannut jalkapalloa kilpatasolla. Oma liikunta-ja urheilutausta saivat miehen kiinnostumaan liikkuvasta kehosta ja sen erilaisista toimintahäiriöistä.

 

Fysioterapeutti näkee usein nopeastikin työnsä jäljen, kun asiakkaan oireet lieventyvät tai häviävät. Pasi kokee, ettei fysioterapeutti ole työssään ikinä täysin valmis, vaan lisätietoa on hankittava alan kirjallisuudesta ja koulutuksista. Mitä haastavampi ongelma asiakkaalla on, sitä motivoivampaa on etsiä ongelmaan ratkaisua.

 

Pasi näkee, että Primassa työskentely on ainutkertainen mahdollisuus kehittyä fysioterapeuttina moniammatillisessa ja -taitoisessa työyhteisössä. On helppo kysyä apua tutuilta ammattilaisilta, jos oma osaaminen ei riitä.

 

”Hienointa työssäni on, kun asiakkaan oireet vähenevät tai loppuvat kokonaan fysioterapiani avulla. Silloin koen osanneeni auttaa asiakasta ja onnistuneeni työssäni.” Pasi kertoo.