Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Sanna Kangas, Fysioterapeutti
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt varattua samasta paikasta Tampereella - Primasta.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
1177
page-template-default,page,page-id-1177,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Sanna Kangas, fysioterapeutti OMT

Sanna Kangas, fysioterapeutti OMT

 

Erikoisosaaminen

Pitkittyneet ja toistuvat tuki- ja liikuntaelinten ongelmat.

Niskan, rintarangan ja hartiarenkaan ongelmat sekä yläraajojen säteilyoireet.

Olkapään fysioterapia.

Alaselän ja lantion alueen ongelmat sekä alaraajojen säteilyoireet.

Rintarangan, hengityksen ja kurkunpään alueen ongelmat.

Leukaniveleen sekä purentaan liittyvät ongelmat.

Päänsärky ja huimaus oireiden hoito.

Alaraajaongelmat (lonkka, polvi, nilkka, jalkaterä).

Vammojen ja leikkausten jälkitilojen hoito.

Fysioterapia auttaa myös purentaongelmissa

 

Fysioterapeutti Sanna Kankaalla on laaja osaaminen fysioterapiasta. Perinteisten tuki- ja liikuntaelinongelmien lisäksi Sanna pystyy antamaan avun esimerkiksi hampaiden purenta- ja narskutusongelmiin sekä äänentuottoon liittyviin ongelmiin Voice Massagen avulla. Alaraajaongelmien hoitaminen on Sannan erityistä osaamisaluetta. Parhaan palkinnon Sanna saa työstään, kun yhteistyö tuottaa asiakkaalle oireettoman olotilan.

 

Sanna Kangas on saanut kipinän omaan ammattiinsa, monen muun Priman työntekijän lailla, omista aktiivisista liikuntaharrastuksistaan. Kiinnostus liikuntaa, terveyttä ja ihmisten auttamista kohtaan johdatti Sannan fysioterapeutiksi.

 

Primassa Sanna nauttii osaavasta ja kannustavasta työympäristöstä. Erityisen hyvänä Sanna pitää lääkärin ja fysioterapeutin tiivistä yhteistyötä, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nopeampaan kuntoutumiseen. Myös Priman tarjoamat hyvät kehittymismahdollisuudet motivoivat Sannaa työssään.

 

Sanna aloittaa hoitotyön aina selvittämällä hyvin asiakkaansa tilanteen taustat ja oireiden syyt; miksi oireet ovat ilmenneet. Huolellisten alkutöiden jälkeen oikea hoitolinjan valinta tuottaa varmimmin tulosta. ”Parasta työssä on, kun asiakkaan oireet helpottuvat, pysyvät poissa ja hän parantuu. Lähes poikkeuksetta hyvät tulokset vaativat fysioterapeutin ja asiakkaan välistä, hyvää yhteistyötä”, Sanna kertoo.

 

Sannan harrastukset tukevat ammattitaidon kehittymistä. Ratsailla ja kuntosalilla viihtyvän pilatesohjaajan on helppo hyödyntää harrastuksissaan kertyneitä taitoja ja tietämystä. ”Pilatesta voin hyödyntää terapeuttisessa harjoittelussa, ja lisäksi minulla on näkemystä ja kokemusta ratsastajien asentoperäisistä ongelmista ja kiputiloista”, Sanna kertoo.