Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Antti Hemminki, fysioterapeutti
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt varattua samasta paikasta Tampereella - Primasta.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
1322
page-template-default,page,page-id-1322,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Fysioterapeutti, manipulatiivinen fysioterapeutti, Maitland Consept®

Antti Hemminki

Fysioterapeutti, manipulatiivinen fysioterapeutti, Maitland Concept®

 

Erityisosaaminen

Laaja-alainen kokemus tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista.

Niskan, selän ja lantion alueen ongelmat sekä niihin liittyvät raajoihin säteilevät oireet.

Niskaperäinen päänsärky- ja huimausoireiden fysioterapia.

Olkapään fysioterapia.

Lonkan, polven, nilkan ja jalkaterän fysioterapia.

Alaraaja-analyysit.

Antti Hemminki nauttii työssään hyvistä hoitotuloksista.

 

Halu auttaa ja saada olla tekemisissä ihmisten kanssa motivoi Antti Hemmingin opiskelemaan fysioterapeutiksi. Antti pitää liikunnasta ja urheilusta, mistä on suuri apu, kun pitää ymmärtää miten ihmiskeho toimii. Liikunnan lisäksi Antti nauttii myös työstään, jossa saa auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan tuki- ja liikuntaelinongelmansa.

 

Fysioterapeutin työssä pitää ratkoa haastaviakin ongelmia. “Haasteellinen ongelmien ratkominen ja monipuolisuus tekevät työstä mielenkiintoisen. Työ on myös erittäin palkitsevaa. On hienoa nähdä asiakkaansa kuntoutuvan fysioterapiassa”, Antti kuvailee työtänsä.

 

Fysioterapeutilla ei ole kahta samanlaista työpäivää. Jokainen asiakas on yksilö, jonka vaivoihin löytyy yksilöllinen ratkaisu. Jos kahdella eri henkilöllä on sama vaiva, löytyy siihen monesti erilainen ratkaisu. Näillä ehdoilla Antti Hemminki myös suhtautuu jokaiseen asiakaskohtaamiseensa. “Kohtaan jokaisen asiakkaani yksilönä, haastattelemalla ja tutkimalla selvitän yksilölliset ratkaisut yksilöllisiin ongelmiin. Urani aikana olen hoitanut monenlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Kehitän myös jatkuvasti ammattitaitoani kouluttautumalla”, Antti kertoo.

 

Priman Antti Hemminki näkee korkeatasoisena työpaikkana. “Täällä on laaja nippu osaamista, fysioterapeutit ja erikoislääkärit saman katon alla. Saumaton lääkereiden ja fysioterapeuttien yhteistyö on sekä työpaikan että asiakkaiden etu. Haluan myös kehittää itseäni jatkuvasti ja täällä siihen suhtaudutaan erittäin myötämielisesti”, Antti kuvailee työpaikkaansa.

 

Tärkeintä fysioterapeutin työssä Antin mielestä on, että saa auttaa asiakkaita heidän ongelmissaan. Ongelmat ratkaistaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Antin vahvuutena on hyvät vuorovaikutustaidot, joita tarvitaan valittaessa toimivia hoitomenetelmiä terapian alussa. ”Olen hyvä poimimaan asiakkaan tarinasta oleellisen ja löytämään oikeat tutkittavat asiat”, Antti kertoo.

 

Vapaa-ajallaan Antti irrottaa itsensä arjesta lenkkeilemällä, maastopyöräilemällä ja retkeilemällä. Myös perhokalastus on Antille tärkeä henkireikä. “Osaa harrastuksistani pystyn hyödyntämään myös työssäni, koska ne antavat omakohtaista kokemusta siitä miten ihmiskeho toimii”, Antti kertoo.