Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Heidi Auvinen, Fysioterapeutti OMT
Erityisosaaminen: Alaselän, kaularangan ja hartiarenkaan pitkittyneiden ja toistuvien kiputilojen hoitaminen.
selän hoito, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito,
282
page-template-default,page,page-id-282,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Heidi Auvinen

Heidi Auvinen, Fysioterapeutti, OMT

 

Erikoisosaaminen:

Pitkittyneiden ja/tai toistuvien tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitaminen; etenkin alaselän, lantion ja lonkan alue.

Alaraajan toiminnalliset ongelmat.

Urheilufysioterapia.

Estraditaiteilijasta fysioterapeutiksi ja yrittäjäksi

 

Fysioterapeutti Heidi Auvisen vastaanotolle saapuu aina ihminen, ei pelkkä kipeä lonkka, kireä takareisi, yliliikkuva nivel tai SI-nivelen vaiva. Heidi kuuntelee asiakastaan kokonaisuutena, ei vain yhden oireen tehtävänä. Heidille on kunnia-asia saattaa asiat loppuun asti, hän ei jätä asiakasta yksin ongelmineen.

 

Viisitoistavuotisen sirkusuran aikana vammat ja kivut tulivat Heidille tutuiksi. Tämä herätti ajatuksen; voisiko oikea-aikaisella ja osaavalla hoidolla saavuttaa pitempiä urheilu-uria sekä parempaa elämänlaatua?

 

Heidi perusti yhdessä fysiatrian erikoislääkäri Lotta Kuusisen kanssa nykyaikaisen ja asiakaslähtöisen fysiatrian osaamiskeskuksen Priman. Primassa erikoislääkäri ja fysioterapeutit tekevät tiivistä yhteistyötä. “Ilman toimivaa yhteistyötä ei voi odottaa parhaita hoitotuloksia. Tämän takia nautin työstäni Primassa – meillä hoidolla on parhaat edellytykset onnistua”, Heidi tiivistää.

 

Tuki- ja liikuntaelinsairauksia hoitaessaan Heidi paneutuu erityisesti ongelmien syihin, ei oireisiin. “Jos oireen halutaan pysyvän poissa, on vaikutettava syyhyn. Kun ongelmien syy on selvillä ja oikea hoito määritelty, alkaa asiakkaan sitouttaminen – siinä olen omimmillani”, Heidi Auvinen kertoo.