Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Jaana Kinnunen, Fysioterapeutti
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt varattua samasta paikasta Tampereella - Primasta.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
1292
page-template-default,page,page-id-1292,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Fysioterapeutti, OMT, Prima - fysiatrinen osaamiskeskus

Jaana Kinnunen

Fysioterapeutti, OMT

 

Erikoisosaaminen

Pitkittyneiden tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito.

Niskan ja yläraajojen sekä selän ja alaraajojen ongelmien ratkaiseminen.

Vammojen ja leikkausten jälkitilojen hoito.

Leukanivelongelmien fysioterapia.

Korvien soimisen hoitaminen.

Päänsäryn syiden löytäminen

Huimausoireiden hoitaminen.

Selän yliliikkuvuusongelmien ratkominen.

Pitkittyneen kivun hoito.

Dekkarifriikki on fysioterapeuttina loistava ongelmanratkoja.

 

Monesti fysioterapeutin työ on vähän kuin salapoliisin työtä. Oire voi ilmetä esimerkiksi niskassa, mutta itse ongelman aiheuttaja pitää löytää muualta. Kun ratkaisunlöytämistaitoihin lisätään suuri halu auttaa ja yli 30 vuoden vankka kokemus alalta, saadaan tulokseksi fysioterapeutti Jaana Kinnunen.

 

Nuorena kiinnostus liikuntaan, biologiaan ja matematiikaan houkuttivat Jaana Kinnusta lääketieteen pariin, mutta lukuhalut eivät riittäneet lääkäriopintoihin. ”Onneksi, koska olen nyt unelma-ammatissani. Ihmisten auttaminen ja ratkaisujen löytäminen ongelmiin yhdessä asiakkaideni kanssa on erittäin palkitsevaa. Nautin työstäni erittäin paljon”, Jaana kertoo.

 

Asiakaskohtaamiset ovat ainutkertaisia. Jokainen asiakas on yksilö, oman yksilöllisen ongelmansa kanssa. ”Motivoidun ihmisten auttamisesta – mitä haastavampi ongelma, sitä motivoivampaa on löytää käypä ratkaisu. Annan tilaa puhua ja kuuntelen asiakkaitani, jotta pääsen todella selville asiakkaan tilanteesta. Esimerkiksi fyysistä harjoittelua on turha aloittaa ennen kivunlievitystä ja lepoa, jos asiakas on kivun takia valvonut ja väsynyt”, Jaana kuvailee käytännön työtään.

 

”Tärkeintä työssäni on, että asiakkaani saa paremman elämänlaadun. Yhdelle se saattaa tarkoittaa kivutonta yöunta, toinen saattaa hyvien yöunien lisäksi haluta juosta maratonin – kohtaan kaikki asiakkaani yksilöinä. Ratkaisuiden löytäminen vaatii monesti tiedon soveltamista ja mielikuvitusta. Kun lopulta saan asiakkaani ymmärtämään kipunsa syyt ja siihen vaikuttamiskeinot, voittaa harva asia siitä syntyvän tunteen”, Jaana kertoo.

 

Primaan halusin, koska täällä on töissä hyvin kokeneita ammattilaisia ja kehittymishaluisia kollegoita. Asiakkaat saavat hyvää palvelua; lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyö on saumatonta. Vaikka olen jo ollut 32 vuotta alalla töissä, uskon että minulla on täällä erittäin hyvät kehittymismahdollisuudet.

 

Jaanalla on monen muun primalaisen tapaan urheilutausta, josta on hyötyä fyysisten ongelmien ymmärtämisessä. Vapaa-ajan dekkariharrastuksestaan Jaana on löytänyt irtioton ja rentoutumisen lisäksi sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta visaisten ongelmien ratkaisemiseen työssään.