Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Minna Ståhl, Fysiatrian erikoislääkäri
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt varattua samasta paikasta Tampereella - Primasta.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
1267
page-template-default,page,page-id-1267,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Lääketieteen tohtori, Fysiatrian erikoislääkäri, Prima -Fysiatrinen osaamiskeskus

Minna Ståhl, LT

Fysiatrian erikoislääkäri

 

Erikoisosaaminen

 

Lasten, nuorten ja aikuisten pitkittyneiden kiputilojen hoito ja kuntoutuksen suunnittelu (esim. CRPS)

Nuoren urheilijan tuki- ja liikuntaelinvaivat: ennaltaehkäisy, diagnostiikka ja kuntoutuksen suunnittelu

Niska-hartia-yläraajakivun diagnostiikka ja kuntoutuksen suunnittelu

Alaselkä-alaraajakivun diagnostiikka ja kuntoutuksen suunnittelu

Tuki- ja liikuntaelinperäinen päänsärky

Triggerinjektiot, akupunktio

Apuvälineiden, lääkinnällisen ja ammatillisen kuntoutuksen arviot

Monipuolinen liikunnallinen tausta – laaja fysiatrinen osaaminen.

 

Minna Ståhl kohtaa potilaansa psykofyysisenä kokonaisuutena. Aito kiinnostus potilaan tilasta, vahva vuorovaikutus ja perusteellinen tutkiminen luovat hyvän pohjan onnistuneelle diagnoosille ja takaavat hyvän hoidon. Minnalta löytyy myös erityisosaamista lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinvaivoista.

 

Minna Ståhlilla on monen muun Priman asiantuntijan tavoin monipuolinen ja aktiivinen urheilutausta. Hän on kilpaillut mm. yleisurheilussa, voimistelussa ja koripallossa sekä harrastanut erilaisia mailapelejä. Ennen lääketieteen opintoja Minna opiskeli liikuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa tutustuen monipuolisesti eri liikuntalajien tekniikkaan, ja syventyen erityisesti tanssipedagogiikkaan. Nykyisin Minna pitää mielensä virkeänä mm. harrastamalla golfia, jazztanssia, koripalloa ja laskettelua.

 

Lääkäriksi valmistumisen jälkeen Minna aloitti erikoistumisen lastenlääkäriksi. Jonkun ajan päästä luontainen kiinnostus tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuitenkin voitti, ja erikoisala vaihtui fysiatriaan. Kiinnostuksensa lasten ja nuorten asioihin Minna säilytti tekemällä väitöskirjatutkimuksen lasten ja nuorten niskakivusta. Väitöskirjan valmistuttua Minna erityinen kiinnostuksen kohde onkin ollut lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinvaivojen diagnostiikka ja hoito.

 

”Hyvä vuorovaikutustaito on yksi tärkeimmistä vahvuuksistani lääkärinä. Olemme psykofyysisiä kokonaisuuksia, kehnosti voiva keho vaikuttaa mieleemme ja toisinpäin. Onnistunut diagnoosi syntyy kliinisin tutkimuksin, aidossa ja hyvässä vuorovaikutuksessa potilaan kanssa. Monipuolinen liikuntaosaamiseni takaa yksilölliset ja toimivat kuntoutussuunnitelmat asiakkailleni”, Minna kertoo.

 

”Primassa tuki- ja liikuntaelinongelmien erityisosaajat, fysiatrit, fysioterapeutit ja psykologi, työskentelevät saman katon alla saumattomassa yhteistyössä potilaan parhaaksi. Halusin osaksi tätä huipputiimiä ”, kertoo Minna Ståhl.

 

Ennen Primaa Minna on työskennellyt eri puolilla Suomea niin sairaaloissa, lääkärikeskuksissa kuin kuntoutuskeskuksessakin. Hän on hoitanut kaikenikäisiä potilaita huonokuntoisista huippu-urheilijoihin.