Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Nina Janhunen
Varaa aikasi Primaan - Fysiatriseen osaamiskeskukseen. Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt samasta paikasta.
ajanvaraus, selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
632
page-template-default,page,page-id-632,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
NIna Janhunen

Nina Janhunen, Sihteeri

 

Ninni hoitaa:

Ajanvaraus
Asiakaspalvelu
Laskutus
Vastaanotto
Taloushallinto
Tilojen kunnossapito

Asiakaspalvelussamme teemme pelkkää priimaa.

Sihteeri Nina Janhunen on ensimmäinen ja viimeinen, jonka tapaa, kun tulee asioimaan Primaan. Asiakkaan kannalta hän työskentelee monellakin tapaa tärkeässä kohdassa, vastaanottoaulassa. Ninnin työtehtävät koostuvat pääasiassa ajanvarauksesta ja hallinnollisista asioista. Ninni huolehtii myös, että paikat ovat siistit, ja että asiat hoituvat mutkattomasti ja ystävällisesti, hymyssä suin.

 

Nina Janhusella on pitkä kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. ”Kaupan alalla olen kohdannut todella paljon erilaisia ihmisiä ja olen huomannut, että asiantunteva, ystävällinen ja joustava palvelu ei voi mennä kovin pieleen” Ninni kertoo.

 

Primassa Ninni kokee pääsevänsä toteuttavaksi osaksi hienoa asiakaskokemusta; erikoislääkäri ja fysioterapeutti samassa toimipisteessä on joustavan ketterä kokonaisuus. ”On mukava palvella ihmisiä, kun tietää, että he saavat samalta luukulta koko hoitokokonaisuuden. Minun ei tarvitse pyytää asiakkaitamme etsimään seuraavaa palveluluukkua, vaan voin luottaa, että Primassa hoituvat sekä ihmiset että asiat kuntoon”, Ninni kertoo.