Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Petteri Salonen, erikoistuva manipulatiivinen fysioterapeutti, Maitland Concept®
Erityisosaaminen. Niskan ja rintarangan ongelmien ratkaiseminen, alaselkävaivojen kuntoutusYlä- ja alaraajojen hermo-oireiden ratkaiseminen, olkapään fysioterapia, lonkka- ja polvivaivojen hoito, niskaperäisen päänsäryn ja huimausoireiden fysioterapia.
selän hoito, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito,
441
page-template-default,page,page-id-441,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
petteri2_3

Petteri Salonen

Fysioterapeutti, manipulatiivinen fysioterapeutti Maitland Concept®

 

Erikoisosaaminen

Pitkittyneiden ja toistuvien tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapia.

Niskan ja rintarangan sekä hartiaseudun ongelmien ratkaiseminen.

Alaselkävaivojen kuntoutus.

Ylä- ja alaraajojen hermo-oireiden ratkaiseminen.

Olkapään ja kyynärpään fysioterapia.

Lonkka- ja lantioseudun sekä polvivaivojen hoito.

Niskaperäisen päänsäryn ja huimausoireiden fysioterapia.

Työ- ja harrastus- sekä urheiluperäisten ongelmien kuntoutus.

Kiekkokaukalosta fysioterapeutiksi

 

Fysioterapeutti Petteri Salonen tekee hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Onnistunut fysioterapia hoitaa vaivaa suunnitellusti ja motivoi asiakkaan itsensä huolehtimaan kehostaan. Kun Petteri Salonen on löytänyt asiakkaan ongelmien aiheuttajan, alkaa työskentely kohti toimivaa ja kivutonta kehoa.

 

Petteri Salonen on pelannut jääkiekkoa Mestiksessä. Kova harjoittelu ja pelaaminen aiheuttivat selkäkipuja, joihin Petteri sai avun fysioterapiasta. Tämä innosti Petterin kouluttautumaan fysioterapeutin ammattiin.

 

Primassa Petteri pystyy kehittymään fysioterapeuttina sekä kehittämään fysioterapeutin ja lääkärin välistä yhteistyötä. Parhaiden hoitotulosten saamiseksi hoitavan lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyön tulee olla saumatonta. Primassa näin on.

 

Petteri Salosen asiakkaista suuri osa painii yleisten työperäisten ongelmien parissa. Toimistotyön ja erilaisten rasittavien toistotöiden aiheuttamien vaivojen hoito on Petterille arkipäivää. ”Pidän työstäni ja nautin erityisesti työperäisten ongelmien ratkaisemisesta”, Petteri kertoo.

 

Petteri osaa hoitaa erityisen hyvin niskan ja rintarangan ongelmia sekä näihin liittyviä yläraajoihin säteileviä oireita. Alaselkä-, olkapää-, lonkka- ja polvivaivojen hoito on myös Petterin erityisosaamisaluetta. Huimaukseen ja niskaperäiseen päänsärkyyn löytyy apu Saloselta.

 

Monesti itse ongelma saattaa säteillä oireita, esimerkiksi kipua tai puutumista, varsinaisen ongelmakohdan ulkopuolelle, ylä- tai alaraajoihin. Tällöin pitää keskittyä löytämään ongelman ydin, vaikka niskavaiva, ja keskittyä hoitamaan sitä”, kertoo Petteri.

 

Nykyään punttisalia ja lenkkeilyä harrastavalle Petterille on myös urheilu- ja harrastusperäisten vaivojen hoito tuttua.

 

”Tärkeintä kuitenkin tuki- ja liikuntaelinvaivojen pysyvän paranemisen kannalta on saada ihminen motivoitumaan ja pitämään itse huolta omasta kehostaan. Tähän pyrin antamaan mahdollisimman hyvät eväät asiakkailleni”, Petteri Salonen korostaa.