Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Tiina Röning, Psykologi
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt varattua samasta paikasta Tampereella - Primasta.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
1361
page-template-default,page,page-id-1361,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Tiina Röning, psykologi

Tiina Röning

Psykologi, psykoterapeutti (YET)

 

Erityisosaaminen

Yksilöpsykoterapia

Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KELA- pätevyys)

Urheilupsykologia

hyvinvoinnin ja mielen hyvinvoinnin taidot

stressinhallinta

psyykkinen valmennus

urheiluvammoista ja kriiseistä kuntoutuminen

tunnehallinta

masennus- ja ahdistuspulmien sekä syömishäiriöiden arviointi ja hoito

työnohjaus

Aggression Replacement Training (ART) -ryhmien ohjaaminen ja kouluttaminen

Tiina Röning hälventää asiakkaansa huolia valmentamalla muutokseen.

 

Tiina Röningillä on pitkä työkokemus. Hän on toiminut 14 vuotta psykologina ja 7 vuotta psykoterapeuttina. Työssään Tiina on huomannut, että urheilussa ja hyvinvoinnissa tarvittavia psykologisia ominaisuuksia voi oppia ja vahvistaa ilman sen ihmeempää mystiikkaa.

 

Tiina Röning haaveili jo yhdeksänvuotiaana psykologin ammatista. Hän on ollut aina kiinnostunut ihmisistä ja heidän tarinoistaan sekä ongelmanratkaisusta. Hän on itse harrastanut yleisurheilua ja salibandyä SM-sarjatasolla, mutta syttyy kaikista pallopeleistä.

 

Tiinalle työn suurin rikkaus on auttaa erilaisia ihmisiä löytämään omat voimavaransa haasteellisissa elämäntilanteissa. Urheilutaustansa vuoksi Tiina Röning on erityisen innostunut urheilupsykologiasta. ”Urheilijoiden kanssa minua inspiroi psyykkisen valmennuksen antama lisäpotku harjoitteluun ja kilpailusuorituksiin”, Tiina kertoo.

 

 

Urheilijoille psyykkinen valmennus tuo taitoja muun muassa paineensietokyvyn kehittämiseen, itsensä motivointiin, itseluottamuksen parantamiseen, keskittymistaitoihin ja tavoitteiden asettamiseen.

 

Tiinan tarjoama apu on käytännönläheistä. ”Autan asiakkaitani löytämään vastauksia pulmiinsa. Teemme suunnitellusti käyttäytymisen muutoksia ja muokkaamme ja muutamme pulmalliseksi osoittautuneita toimintamalleja. Usein aloitamme työn analysoimalla asiakkaan koko elämäntilanteen vahvuuksineen ja pulmineen”, Tiina kertoo.

 

Primaa Tiina Röning kehuu joukkuepelaajana hyväksi joukkueeksi. ”Osaamiseni tuo tähän fyysisten ongelmien ratkomiseen keskittyneeseen huipputiimiin tärkeän psykologisen näkökulman”, Tiina kuvailee rooliaan Primassa.

 

Työnsä ohessa Tiina hyödyntää osaamistaan harrastuksissaan. Hän toimii salibandyvalmentajana naisten liigassa sekä työskentelee myös Tampereen urheiluakatemian urheilupsykologina.