Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Fysioterapeuttien palvelut
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa varattua samasta paikasta - Primasta
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,page-parent,page-child,parent-pageid-21,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Fysioterapeuttien palvelut

Tuki- liikuntaelinsairauksien fysioterapia

Toimintamme perustuu kliiniseen tutkimukseen. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet OMT-, MDT- ja Maitland® -fysioterapiamenetelmiin. Heillä on vuosien kokemus hoitotyöstä. Fysioterapeutti aloittaa hoidon ongelman etsimisellä ja määrittelemisellä, jotta hoito kohdistuu ongelman aiheuttajaan eikä pelkkään oireeseen. Kun ongelman lähde löytyy, fysioterapeutti valitsee oikean hoitokeinon ja laatii hoitosuunnitelman yhdessä erikoislääkärin ja asiakkaan kanssa.

Manuaalinen terapia

Manuaalinen terapia sisältää käsin tehtäviä, passiivisia mobilisaatioita, joilla esimerkiksi huonosti toimiva nivel saadaan liikkumaan. Manuaalisessa fysioterapiassa kehoa hoidetaan erilaisin nivel-, hermo- ja pehmytkudoskäsittelyin sekä faskiakäsittelyin.

Leikkauksesta kuntouttava fysioterapia

(Pre- ja post-operatiivinen fysioterapia)

Fysioterapia sekä ennen että jälkeen leikkauksen auttaa leikkauksesta toipumisessa ja nopeuttaa paranemista.

Terapeuttinen harjoittelu

Terapeuttisen harjoittelun tavoitteena on tasapainottaa kehon liikettä. Terapeuttisella harjoittelulla pyritään rajoittamaan kehon liikaa liikkuvan alueen liikettä ja toisaalta lisätään liikkuvuutta jäykkään kohtaan.

Urheilufysioterapia

Urheilijan keho on erityisen kovalla koetuksella ja alttiina erilaisille vammoille. Priman asiantuntevilla fysioterapeuteilla on laaja-alainen kokemus urheiluvammojen hoidosta.

Kuntosaliohjelmat

Priman kuntosaliohjelmat laaditaan siten, että kropan liikkuvuus ja voimatasot paranevat vaivaa hoitaen, kuntoutumista tukien ja yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään urheiluvammojen ja kivun hoidossa. Joustava teippi mahdollistaa normaalin liikkumisen antaen samalla hyvän tuen. Teippiä on mukava käyttää, koska se on hengittävää materiaalia. Kinesioteippaus kestää suihkun ja saunan ja pysyy yleensä useita päiviä kiinni ihossa.

Asiantuntijaluennot

Työyhteisön hyvinvointi on öljy yrityksen moottorissa. Huonosti öljytty moottori hajoaa. Jaamme asiantuntemuksemme teille, jotta voisitte hyvin ja saavuttaisitte parhaan mahdollisen toimintakyvyn.

Luentojen aiheita mm:
– Selkäkipujen syyt
– Selkäkipujen hoitomahdollisuudet
– Kipu ja kivun kroonistuminen