Prima – Fysiatrinen osaamiskeskus | Terhi Vainionpää, sihteeri
Fysiatrian erikoislääkärin ja fysioterapeutin saa nyt varattua samasta paikasta Tampereella - Primasta.
selän hoito, fysiatrian erikoislääkäri, fysioterapia, selkälääkäri, selkävaivat, niskavaivat, niskakipu, selkäkipu, fysioterapeutti, fysikaalinen hoito, selkäsairauksien asiantuntija, manipulaatio, SI-nivel, SI-nivelen hoito, SI-nivelen vaivat, yliliikkuvuus, ahdas olkapää, kiertäjäkalvosinoireyhtymä, takareiden kireys, kipeä lonkka, lihaskipu, niskavaivat, jäykät hartiat, hartiasärky, hartiakipu, nivelkipu, nivelvaiva, selkävaivojen hoito, niskakivun hoito, selkäkivun hoito, tampere, pirkanmaa
1587
page-template-default,page,page-id-1587,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Terhi hoitaa työnsä olemalla iloinen oma itsensä. Hänen tinkimätön tavoitteensa on hoitaa tehtävänsä  siten, että asiakas saa enemmän kuin odottaa saavansa.

Terhi Vainionpää, Sihteeri

 

Terhi hoitaa:

Ajanvaraus
Asiakaspalvelu
Laskutus
Vastaanotto
Taloushallinto
Tilojen kunnossapito

Hyväntuulisuus tarttuu

Terhi Vainionpää on ollut työssään aina ihmisten kanssa tekemisissä. Iloisen positiivinen asenne näkyy onnistuneina kohtaamisina. Terhin hyväntuulisuus tarttuu ja moni arkinen kohtaaminen päättyykin molemminpuoliseen hymyyn.

 

Terhi hoitaa työnsä olemalla iloinen oma itsensä. Hänen tinkimätön tavoitteensa on hoitaa tehtävänsä siten, että asiakas saa enemmän kuin odottaa saavansa. Terhin järjestelmällisyys antaa katteen hymylle – voit luottaa siihen, että paperisi ovat järjestyksessä ja asiasi etenee huolellisissa käsissä.

 

Priman Terhi kokee hienona työpaikkana, koska saa olla osana korkean ammattitaidon omaavaa porukkaa. On ilo palvella asiakkaita, kun voi luottaa siihen, että palvelu on huippulaatuista jokaisessa kohtaamisessa. ”Primassa on tuote kunnossa, luotan täysin henkilökuntamme osaamiseen sekä heidän kykyynsä ratkoa asiakkaidemme ongelmia”, Terhi kertoo.

 

”Pidän työskentelystä ihmisten kanssa. Minulle on palkitsevaa, että saan auttaa ihmisiä. Parhaan palkinnon työssäni saan kuitenkin, kun huomaan hyväntuulisuuteni tarttuneen ja hymy nousee myös asiakkaamme huulille.”